|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω διαμετρικές αντλίες οι οποίες έχουν ως ελάχιστη ποσότητα το 1 ml, δηλαδή το ελάχιστο το οποίο μπορώ να προσθέσω στο ενυδρείο είναι 1 ml από το κάθε υγρό.
Επειδή το ενυδρείο μου είναι nano, σε πολλά υγρά πρέπει να προσθέτω υποδιαίρεση του 1ml, πχ 0.3ml. Η ερώτηση είναι: θα μπορούσα να αραιώσω πχ το Nitrogen της Seachem με απιονισμένο νερό έτσι ώστε να προσθέτω 1ml (το οποίο θα είναι 0,3 ml Nitrogen και 0.7ml νερό) ή θα υπάρξει κάποιο θέμα με το προϊόν; Όλα τα προϊόντα έτσι και αλλιώς είναι αραιωμένα, αλλά το θέμα είναι θα μπορούσα να τα αραιώσω και εγώ για να τα χρησιμοποιώ με τη δοσομετρική.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσομετρική Αντλία | Grigorios Bakirtzis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 26-02-21 21:58 |
Καθαρότητα λιπασμάτων | tasosnikol | Λίπανση Φυτών | 9 | 04-06-18 17:46 |
Χρήση λιπασμάτων και CO2 σε φυτεμένα ενυδρεία με γαρίδες | Alex_Salonica | Γαρίδες | 6 | 05-04-13 13:56 |
Δοσομετρική Αντλία | nikman | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 3 | 25-05-08 19:57 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |