|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρώτο μου ενυδρείο το οποίο το τρέχω 1 χρόνο τώρα κύβος 120lt με εξωτερικό φίλτρο. Μερικώς φυτεμένο το οποίο φιλοξενεί 5 glofish, 6 tetra neon, 5 guppy, 4 γαρίδες Amano και έναν σαλιγκαρο golden apple. Δεν κάνω καθόλου μετρήσεις , το καθαρίζω ευλαβικά μια φορά την εβδομάδα και δεν εχω σχεδόν καθόλου απώλειες ούτε σε φυτά ούτε σε ψάρια (αντιθέτως είχα 3 γέννες guppy) . θέλω να φυτέψω τον βυθό τύπου χαλί χωρίς υπόστρωμα any help?
Τις συμβουλές σας και την γνώμη σας θα τις εκτιμούσα πολύ β€οΈ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό ενυδρείο 200 λίτρα | Κωστας κρητικός | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 15-06-16 13:08 |
Κοινωνικό ενυδρείο 118 λίτρων | nt7561 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 30-07-15 15:47 |
Κοινωνικό ενυδρείο με χελώνες | Sandrea | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-12 22:52 |
Κοινωνικό ενυδρείο. | πλυμμήρας | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-01-08 01:04 |
Κοινωνικό ενυδρείο ; | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-11-05 12:15 |