|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλτρο μπήκε και μάλιστα πολύ καλό..Να χαρίσω κάποιο δεν γίνεται..Τά θέλω και ούτος ή άλλως δεν υπάρχει κάποιος να τα θέλει.Το μόνο που μπορώ να κάνω, είναι να βάλω τον μονομάχο στο παλιό 5λιτρο...Εν το μεταξύ πριν 2 ημέρες το ένα νέον γέννησε..Βέβαια, τα αυγά χαμένα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tι συνθηκες ειχες και σου γεννησε νεον ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τίποτα το ιδιαίτερο.Θερμοκρασία στους 28 βαθμούς λόγω του θερμοστάτη,φίλτρο,βλάστιση όχι πυκνή αλλά όμορφα διαμορφωμένη και πρακτική για να κρύβονται τα νέον..15 λίτρα χώρος..Αυτά..Είναι λίγο περίεργο αλλά όντως συνέβει...
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι σιγουρος οτι γεννησαν τα νεον και οχι τα γατοψαρα?τα νεον απο οσο ξερω γεννανε δυσκολα και τα αυγα χρειαζονται απολυτο σκοταδι για να εκκολαφθουν.
|
||||
|
||||
![]()
Και θέλουν και αρκετά χαμηλό pH για να γεννήσουν (και για να εκκολαφθούν τα αβγά)... Μια φορά μου είχαν γεννήσει και εμένα στο κοινωνικό μου (δηλαδή τα έβλεπα να πηγαίνουν κατά ζευγάρια μέσα στα φυτά και να κάνουν ένα μικρό χορό) αλλά ούτε αβγά είδα, ούτε μικρά... Πάντως άν όντως σου γέννησαν και έχουν σχηματίσει ζευγάρια, δοκίμασέ το σε ένα ξεχωριστό ενυδρείο με χαμηλό pH (γύρω στο 6) και μαλακό νερό, επίσης θέλει πολύ σκοτάδι για να μη γεμίσουν μύκητες τα αβγά...Θα έχει ενδιαφέρον (εγώ κάποια στιγμή σίγουρα θα το δοκιμάσω)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να κάνω και κάποιες ερωτήσεις...αλλά..
Κατά πρώτον να γίνει μια ενημέρωση σχετικά με τα νέον.Πριν 4 ημέρες περίπου έφυγα για μονοήμερη εκδρομή.Το ενυδρείο το είχα ανοιχτό,δηλαδή χωρίς το καπάκι.Όταν επέστρεψα,τα νέον ήταν πλέον 3 ![]() Στις ερωτήσεις.Για ποιούς λόγους τα 15 λίτρα είναι πολύ λίγα για τα ψαράκια που έχω;Δεν μου φαίνεται να έχουν πρόβλημα χώρου.Η μόνη λύση θα ήταν να μεταφερθεί ο μονομάχος πίσω στο 5λιτρο αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για θερμοστάτη και σίγουρα δεν μπορεί να μπει φίλτρο..Τι μπορώ να κάνω;Τα 15 λίτρα για πόσα και πια ψάρια είναι ικανοποιητικά; Για την ιστορία,έχω 3 νέον,1 μονομάχο και 2 γατόψαρα είδους Bronze Catfish |
|
||||
|
||||
![]()
αν υπηρχαν αυγα σιγουρα ο μονομαχος θα τα εφαγε.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κανείς; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ πιστεύω οτι είναι ήδη πολλά τα ψάρια σου για 15 lt. εγώ έχω 1 μονομάχο σε τέτοιο ενυδρειάκι και τον λυπάμαι αρκετά τώρα τελευταία. επίσης εκτός το οτι είναι σε πολύ μικρό χώρο τα corydoras και τα νέον έχε υπ'όψιν σου οτι είναι κοπαδόψαρα και πρέπει να ζούνε σε ομάδες 6 και πάνω τα corys και από 10 και πάνω τα νέον (ίσως και περισσότερα) οπότε δεν νομίζω να είναι ευτυχισμένα ούτε για το μέγεθος του χώρου που μπορούν να κινηθούν ούτε για το πλήθος των ομοειδών τους.
φιλικά, |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |