|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν από 2 χρόνια αγόρασα το πρώτο μου κανονικό ενυδρείο (60lt) και όντας τελείως αρχάριος ρώτησα το παιδί στο πετ σοπ να μου πει ποια ψάρια να πάρω... Αυτός μου πρότεινε να πάρω 3 golden barbs και 2 (επειδή δεν συγκράτησα το όνομα τότε και μετά από ψάξιμο τα βρήκα) assorted fruit tetras... Τώρα πια όντας πιο γνωστικός του αντικειμένου και θέλοντας να αναβαθμίσω το set up μου προσθέτοντας μερικά φυτά και ψάρια θέλω να με βοηθήσετε στο τι ψάρια να προσθέσω χωρίς να γίνω overstocked γιατί ξέρω ότι τα barbs θέλουν αρκετό χώρο. Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο κύβου 200 λίτρων | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 13-03-19 23:02 |
Κατασκευή ενυδρείου 540 λίτρων | PETROS_AFRICANOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 03-01-15 23:38 |
Στήσιμο 800 λίτρων ενυδρείο | agapanthos | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 12-12-11 18:30 |
Ανακατασκευή ενυδρείου 250 λίτρων | annap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-06-11 16:50 |
Σύσταση Ενυδρείου 180 Λίτρων??? | zipo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 06-11-09 02:51 |