|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στο φόρουμ
![]() Φτιάχνω ένα thread για να μαζέψω απόψεις και εμπειρίες για την αντιμετώπιση της BBA και της hair άλγης. Διαβάζοντας σε αρκετά φόρουμ έχω καταλάβει πως οι απόψεις διαφέρουν αρκετά. Για παράδειγμα ο Tom Barr στο φόρουμ του έχει αναφέρει πολλές φορες ότι ο συνήθης ύποπτος για τις άλγες αυτές είναι το co2. Ο ίδιος έχει δοκιμάσει να εισάγει σε υγιές ενυδρείο αρκετά είδη άλγης καταφέρνοντας να τα νικήσει μέσα σε μερικές εβδομάδες. ¶λλες εμπειρίες έχουν αναφέρει ότι με το που μείωσαν/έκοψαν την λίπανση (συνήθως σιδήρου) το πρόβλημα ελλατώθηκε εώς και εξαφανίστηκε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε ενυδρείο έχει διαφορετικά δεδομένα/προγράμματα και για αυτό θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε γνώμες. ![]() Προσωπικά πρόσφατα άλλαξα τα περισσότερα φυτά στο ενυδρείο λόγω έξαρσης bba και θα ήθελα να ακούσω τακτικές πρόληψης/αντιμετώπισης. Προς το παρόν εγώ έχω καταλάβει πως το δικό μου προόβλημα μάλλον ηταν η κακη διάχυση co2. Περιμένουμε εμπειρίες ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hair algae | gergioz | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 19 | 01-03-15 15:51 |
Help νηματωδης η hair algae.... | Κωστας86 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 19 | 22-09-14 00:09 |
Hair algae στο cuba | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 23-06-11 19:36 |
Διαφορά hair algae από silk algae | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-03-11 19:25 |
Brush ή hair algae ;;; | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 19:40 |