|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:100 Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.): φυτεμένο Χρονος λειτουργιας:8 μήνες Υποστρωμα και ποιο:λεπτό χαλικι Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):λεντοταινια λευκού ψυχρού φωτισμου 5 μ ( δυστυχώς δεν έχω άλλες λεπτομέρειες) Φωτοπεριοδος:7-8 ωρες Παροχη CO2: Χρηση excel: Λιπασματα που χρησιμοποιειτε:κάλιο 5ml- σίδηρο 3ml - trace 5 ml ( φτιαχτά σε υγρή μορφή) Ταμπλετες λιπανσης: Προγραμμα λιπανσης:1 φορά την εβδομάδα το καθένα Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):30% κάθε εβδομάδα Θερμοκρασια: Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4:0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:5-10 ΡΟ4: Fe: ΡΗ: KH: GH: Φιλτρανση: σφουγγάρι - ελαφροπετρα - λάβα ( αν εννοείται αυτό) Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):2 χρυσόψαρα κ 1 golden Apple snail Ειδη φυτων:ανουμπια κ βαλινσερια Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10):1 Περιγραφη αλγης: καφέ χρωμα στην ανουμπια Ποτε εμφανιστηκε: πριν 2 μήνες δειλά δειλά Αλλα σχολια Η λεντοταινια μπήκε πριν 5 μήνες. Έχω κάνει θεραπεία για τα ψάρια με αλάτι 2 φορές από 15 μέρες κάθε φορά. Η άλγη που έχει η ανουμπια ξέρω πως είναι από το φωτισμό. Θα το διορθώσω. Το άλλο φύλλο τι δηλώνει ; Η βαλινσερια γιατί έχει γίνει έτσι; Τι φταίει; Χρησιμοποιώ λιπάσματα όποτε τι λαθος γίνεται; Ευχαριστω
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις... | krispie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 05-04-11 21:55 |
ερωτήσεις για νεο ενυδρειο...με φυτα!!! | indy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 19-10-08 14:13 |
Ερωτήσεις | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-01-05 19:26 |