|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά … ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα φυτό που να μπορεί να στεριώσει σε ενυδρείο με Severum.
![]() Ότι και να είναι … με ενδιαφέρουν κυρίως οι δοκιμασμένες λύσεις … αν υπάρχουν !! ![]() Ας πούμε valisneria ή anubia κτλ . ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Java fern ισως? Εχει και διαφορα ειδη που μπορεις να επιλεξεις...
Εχω την εντυπωση οτι ενα ακομα φυτο που δεν τρωνε τα ψαρια , πρεπει να ειναι ο Bolbitis. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θες να μου πεις τα είδη που έχεις μήπως δοκιμάσω με τίποτα αντίστοιχο ???
Παντός τα δικά μου .. είναι διαπιστωμένα φυτοφάγα !! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις Anubias sp, Microsorum pteropus και Bolbitis εφόσον τα καλά δέσεις σε κάποια ρίζα ή πέτρα. Επίσης τα Crinum sp, Valisneria sp, κάποιες Crypts μπορούν να σου κρατήσουν αρκεί να προστατέψεις το ριζικό τους σύστημα με μια κατασκευή από πχ. πέτρες γύρω από τις "βάσεις" των φυτών.
|
|
||||
|
||||
![]()
Thanks για την απάντηση !! τώρα μένει να βρούμε και κάνα κλαδεματακί … για την ακρίβεια πολλά κλαδεματάκια μήπως και προλάβουν να μεγαλώνουν ποιο γρήγορα από ότι θα τα τρώνε !
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί γίνεται με τα φυτά μου? | theofilos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 10-10-04 14:17 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |