|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και από εμένα στην ομάδα!
Πρώτη προσπάθεια σε αυτά τα λίτρα μετά στην συμβίωση μου με ένα 20λιτρο για περίπου 2 χρόνια με μονομάχο (απεβίωσε λόγω ηλικίας θέλω να πιστεύω) Φυσικά θα επιθυμούσα τις συμβουλές σας προς βελτίωση Πληροφορίες Διαστάσεις: 61χ31χ42 (Primo 70) Όγκος: 60 περίπου καθαρά Κατηγορία: Κοινωνικό φυτεμένο Φυτά: Rotala vietnam, rotala bonsai, Alternanthera reineckii, Cryptocoryne usteriana, Marsilea hirsuta, Bucephalandra "Red", spiky moss Ψάρια / ¶λλα είδη: Trigonostigma espei (10 άτομα), CPD (6 άτομα), caridina japonica (3 άτομα) Διακοσμητικά υλικά: Fluval stratum, dragonstone, mopani wood Φόντο:- Φωτισμός: led 16w, 1800 lumen Διάρκεια φωτισμού: 7 ώρες Φιλτράρισμα: το εργοστασιακό με τροποποίηση για τοποθετηση βιολογικού υλικού Θερμοστάτης: Juwel 50w Λίπανση: seachem flourish (1,5ml/εβδομάδα) Παροχή CO2: όχι ακόμη αλλά το σκέφτομαι σοβαρά Παράμετροι: pH: 7,2 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5-10 Αλλαγές νερού: 30%/εβδομάδα Θερμοκρασία: 23 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό φυτεμένο | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 317 | 14-01-18 18:06 |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |