|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να ευχαριστισω και δημοσια την Μαριελ για τα υπεροχα ψαρακια που μου εδωσε. Ενα mg HM plakat male, royal blue HM male και δυο υπεροχες μοβ θηλυκες HM. Αν και αργησα λιγο,αφου τα εχω 2 εβδομαδες τωρα, ειναι ολα υπεροχα. Και δεν ειναι μονο αυτο. Εχω ηδη και μια γεννα, αν και ειναι λιγο μικρα ακομα, αλλα η φυση εκανε το θαυμα της. Η γεννα σε αλλο ποστ
|
|
||||
|
||||
![]()
γεννησανε τελικα??αντε,welcome to the club
![]() ![]() εχεις βγαλει καμια φωτο να μας δειξεις?? θα περιμενουμε το τοπικ της γεννας με πολυ περισσοτερες λεπτομερειες ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι καλως ηρθα και επησιμα γιατι ανεπησιμα εχω περι τις 8 γεννες στο παρελθον. Να και μια φωτο του μπαμπα αν και δεν ειναι πολυ καλη. Ειναι ο mg
|
|
||||
|
||||
![]()
αααα,δεν ηξερα οτι ειχες κι αλλες γεννες στο παρελθον
![]() Υ.Γ.ακομα μας χρωστας το ποστ για τη γεννα ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον μετα απο μια παυση 30 ημερων επεστρεψα. Για αλλα μια φορα θελω να ευχαριστισω την Μαριελ για την 2η παρτιδα ψαρια που μου εδωσε. Ειναι ΟΛΑ καταπληκτικα.Αντε σε λιγο και οι καινουριες γεννες!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χαιρομαι που τα καινουργια σου ψαρακια πανε μια χαρα
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Gavros vs Cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:04 |
ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 16:15 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |