|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ροδοστομοι ζουν καλά σε νερό βρύσης. Πήγα χθες σε ένα κατάστημα που φαίνεται να έχουν εμπειρία σε ψάρια. Μου είπαν ότι θα είναι μια χαρά σε νερό βρύσης και πήρα ένα κοπάδι 8 ατόμων. Ψάχνοντας όμως σήμερα στο Ίντερνετ διαβάζω διάφορες απόψεις για το ph. Νομίζω πως το νερό στο δίκτυο μου είναι κοντά στο 7,5. Θα είναι εντάξει; |
|
||||
|
||||
![]()
Ιδανικά θέλουν μαλακό νερό και χαμηλότερο ph https://www.seriouslyfish.com/specie...s-rhodostomus/
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια είναι ευαίσθητα στις παραμέτρους...όπως τα περισσότερα κοπαδοψαρα , ειδικότερα τα tetras..
Θέλουν μαλακό νερό φυσικα ,όσο χαμηλότερα πας ,τόσο καλύτερα..κάτω από 7 ph. Το δείχνουν εύκολα τα συγκεκριμένα και στα χρώματα τους.. |
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα...
![]() σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
White spot και fin rot σε Ροδοστομους!! | ScorpionGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 26 | 02-07-14 00:49 |
Ερωτηση για ροδοστομους | Timekeeper | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 31-08-12 00:16 |
Προβλημα με ροδοστομους | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 11-09-11 18:35 |
Σκαλάρια με ροδοστομους.... | imichal | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-08 02:37 |
Άσπρα στίγματα σε Ροδοστομους | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 09-12-04 14:01 |