|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσφατα βοήθησα ένα φίλο να στήσει σωστά ένα ενυδρείο και θα ήθελα να επιστρέψω στο χόμπι!
Θα ήθελα να στήσω ένα 60Λ κοινωνικό ενυδρείο με γαρίδες νεοκαραντίνα και κάποιο είδος ψαριού. Έχω σκεφτεί chilly rasboras,galaxy rasbora panda loaches η ember tetra. Μέχρι τώρα έχω βρει μόνο τα τετρας και τα γκαλαξι σε μαγαζί. θα έχει κανένα από αuτα τα ψάρια πρόβλημα με το φίλτρο τού juwel primo? Ποιο να προτιμήσω στις διαστάσεις μου και με τις γαρίδες?(θα βάλω της γαρίδες όταν η βλάστηση γίνει αρκετά πυκνή) |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Rio 300 | rawnerve | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-05-11 05:41 |
Juwel RIO 240 lit | Esprit | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 35 | 05-01-11 21:40 |
T5 σε Juwel | nikman | Φωτισμός | 32 | 13-06-07 18:24 |