|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Προθές τελείωσα με το στήσιμο του καινούργιου μου ενυδρείο.
Το ενυδρείο είναι 1.50 χ 50 χ 60 και θα φιλοξενήσει ψάρια από την λίμνη Tanganyika. Το decor του ενυδρείου είναι με πέτρες, μισές μαζεμένες απο παραλία και μισές αγορασμένες από pet shop. Το υπόστρωμα είμαι άμμος μαζεμένη από παραλία καλά πλυμένη. Σήμερα αφαίρεσα από το ενυδρείο μία πέτρα που δεν μου άρεσε και μόλις την σήκωσα βγήκαν φυσαλίδες. Με παραξένεψε σαν γεγονός και ανακάτεψα μόνος μου την άμμο. Το αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει το ενυδρείο με φυσαλίδες και η επιφάνια με κρούστα σαν αυτή που είχε η άμμος όταν την έπλενα. Μετρήσεις δεν έχω κάνει ακόμη. Στο ενυδρείο έχω βάλει αντιχλώριο, ph controler sechem και bactozim της tetra. Τι μπορεί να 'ναι αυτές οι φυσαλίδες; Ευχαριστώ πολύ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχετικά με το υπόστρωμα | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 06-03-05 16:38 |
Φυτεμένο ενυδρείο χωρίς κατάλληλο υπόστρωμα | thediscusman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 14-05-03 19:10 |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
αλλαγή νερού και φυσαλίδες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 12-02-03 12:59 |
Ιδέες για υπόστρωμα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:52 |