|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Εδώ και 3 μήνες έχω αφρικάνικες κιχλίδες στο ενυδρείο μου, με διαστάσεις 1.20χ70χ50. Οι μετρησεις ειναι:
αμμωνια 0 NO2 0 NO3 10 KH 7 GH16 Θερμοκρασία: 25 βαθμοί Τα ψαράκια είναι ακόμα μικρά και δεν γνωρίζω φύλο ώστε να μπορέσω να τα κρατήσω σε χαρέμια. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες και αν γνωρίζει καποιος να με κατατοπίσει σχετικά με το είδος των ψαριών, θα του ειμαι ευγνώμων! Επίσης αν θεωρείτε πως θα πρέπει να αλλάξει κατι στη διακόσμηση ή γενικότερα, δεκτή κάθε συμβουλή. Ευχαριστώ! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις για Αφρικάνικο. | tkalamat | Malawi | 137 | 13-05-19 07:02 |
Πρόβλημα με φυτά σε Αφρικάνικο. | Λάμπρος.Τ | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 01-04-16 12:33 |
Kuhli loach σε αφρικάνικο;; | \/ag | Tanganyika | 9 | 07-03-11 10:59 |
Συμβουλές για νέο αφρικάνικο!! | tsoum | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 38 | 29-11-10 01:29 |
200 λιτρα αφρικάνικο | agnos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 01-03-10 05:19 |