|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το λοιπον...
θελω να κανω μερικες ερωτησεις.. εχω καποια apple snail που δε λενε με τιποτα να αναπαραχθουν.... θελουν κατι ιδιαιτερο απο θερμοκρασιες - φαγητο - εποχη ??? αυτα με τα apple με τα ramshorn τα εχω σε ενα 20L και εχουν γεμησει τον τοπο αυγα... η διατροφη τους απο τι αποτελειται??? ειναι χορτοφαγα?? εχω ρηξει διαφορα μεσα αλλα δεν τα βλεπω να τρωνε σαν τα apple που ειναι πιρανχας... σημερα εριξα μαρουλι που νομιζω ειπε ο Γιαννης tsala. για να δουμε?? και κατι τελευταιο... απο ασβεστιο τι ριχνουμε για το κελυφος?? εχει καμια ταμπλετα?? σας ακουω φιλοι μου ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλά σε είπε το μαρούλι θα το ταραξουν
κατά τα άλλα τα δικά μου τρώνε ότι πέσει μέσα.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Alex
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω έχω την περιέργεια για τα apple
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα apple.
- θα πρεπει να εχεις και τα 2 φυλλα για γεννα. (φανταζομαι εχεις) - θα πρεπει να ειναι ενηλικα (μεγαλο μεγεθος) για να ζευγαρωσουν - η θερμοκρασια καλο θα ηταν να ειναι 24+ - πλουσια τροφη , διαφορων ειδων + λαχανικα θα μπλεξεις με την γεννα (παθων) , αλλα αν εισαι διατεθημενος , προχωρα τα ramshorns. - τρωνε τα παντα! θα ελεγα καμια σχεση με τα apple , απορω δλδ ![]() ![]() απο λαχανικα , μεχρι κατεψυγμενες, ταμπλετες/φλεικς. απο λαχανικα μπορεις να δωσεις (ζεματισμενα για μερικα λεπτα) , μαρουλι, λαχανο,αρακα,σπανακι,κολοκυθακι,καροτο κ.α - για το κελυφος υπαρχει συμπληρωμα ασβεστιου... ΑΝ υπαρχει προβλημα. ενναλακτικα , μπορεις να προσθεσεις υποστρωμα απο αραγωνιτη ή να βαλεις ενα κοκκαλο σουπιας |
|
||||
|
||||
![]()
Για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε και ποσα apple snails εχεις? Αλλοι κατοικοι ενυδρειου?
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρή εγω τα έχω σε 150 λίτρα 3 είναι σε θερμοκρασία 27 αλλά είναι 4 μηνών .
Συγνώμη Σταύρο για την παρέμβαση ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ramshorn | karidas | Σαλιγκάρια | 5 | 05-01-16 22:38 |
Ramshorn, Apple ή Mts? -Δημοψήφισμα | sof_v | Σαλιγκάρια | 6 | 05-11-13 19:03 |
cherry με amano; ramshorn snails με apple snails; | janickrules | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 27-04-12 20:19 |