![]() |
#1 |
Επισκευή ενυδρείου;
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Πριν ενα χρόνο περίπου είχα μια περιπέτεια με το fluval 100 και το ενυδρείο aquatlantis 55L. Τα φτυσε το φίλτρο και το ενυδρείο στην προσπάθεια μου να το μετακινήσω για να μαζέψω τα νερά, άρχισε να χάνει νερό από τον πάτο ![]() Το νέο ενυδρείο και φίλτρο τρέχουν μια χαρά και τα ψάρια είναι υγιέστατα και μεγαλώνουν ![]() Στο παλαιό τώρα είδα ότι έχανε από τον πάτο και έτσι προκειμένου να μη το πετάξω πήγα σε ένα μαγαζί να πάρω διάφανη σιλικόνη να το κολλήσω/ενισχύσω. Δυστυχώς ο μαγαζάτορας μου έδωσε λευκή ![]() Όποιος γνωρίζει απο τέτοια και μπορεί να απαντήσει θα με βοηθησει πολύ. Να ξέρω τουλάχιστον αν σώζεται ή αν πάει για πέταμα. Ευχαριστώ ![]()
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επισκευή ψυγείου | protifora | Ζήτηση στο Δίκτυο Αλληλεγγύης GAB | 24 | 29-07-16 12:39 |
Επισκευή,πώς???? | jimn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 39 | 16-01-15 09:02 |
Επισκευή ενυδρείου 1200λιτ σπασμενος πατος | κ.ω.σ.τ.α.ς. | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 19-01-14 00:17 |
Επισκευή σπασμένου ενυδρείου και στήσιμο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-10-13 15:20 |
Επισκευή λιμνούλας | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 14-03-07 15:16 |