|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Λίπανση Φυτών Λιπάσματα,δοσολογίες,DIY λιπάσματα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολα τα παιδια εδω.
Μπαινω σιγα σιγα στη φαση του φυτεμενου ![]() Ειμαι στην θεωρια ακομα μιας και στη πραξη θα αργησω να μπω για διαφορους λογους. Θα ηθελα λιγο τα φωτα των εμπειρων μποσταναδων του φορουμ. Σκοπευω να φτιαξω λιπασματα με δυο κυριως διαλυματα. Το ενα με macroστοιχεια και το αλλο με microστοιχεια. Για το μπουκαλακι με microστοιχεια εχω βρει τα εξης μετα μια μικρη ερευνα και απο τις διαφορες αναφορες εδω.
Η συσταση τους: Με τις τιμες οπου τα εχω βρει: Κοιτουσα και τα Traces του εξωτερικου:
Αυτο που νομιζω οτι εχω καταλαβει ειναι οτι και αυτοι στα "ενυδρειακα" μαγαζια στο εξωτερικο παιρνουν και βαζουν τα συγκεκριμενα ιχνοστοιχεια απο βιομηχανιες με γεωργικα λιπασματα. Ισχυει αυτο? Η συσταση τους δεν διαφερει πολυ με των λιπασματων που μπορω να βρω εδω στην ελληνικη αγορα. Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που πρεπει να προσεξω περισσοτερο? Τον σιδηρο Fe ? Το χαλκο Cu ? Τα δυο πρωτα ελληνικα εχουν ακριβως τα ιδια συστατικα. Το τριτο αν και ιδιο σε ολα με τα δυο πρωτα, διαφερει λιγο στο μαγνησιο και δεν εχει καθολου κοβαλτιο. Το τεταρτο εχει διαφορετικη συσταση οπου δεν εχει καθολου μαγνησιο ουτε ομως κοβαλτιο, εχει ομως λιγο περισσοτερο σιδηρο και πολυ λιγο χαλκο σε σχεση με τα τρια πρωτα. Ποια χρησιμοποιειτε και ποια θα προτεινατε απο ολα αυτα? Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα και ελπιζω να γινει ενας εποικοδομητικος διαλογος με την συμμετοχη αρκετων εδω. Γιαννης ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ΠΟΙΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ? | NIKOL_GOUV | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 01-10-09 20:45 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ποια? | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-04-08 12:38 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |