|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι αναμεσα σε τελείως Ασπρο ή τέλειος Μαυρο.Διαβαζω οτι το μαυρο μπορει
να κανει τα ψαρια να παρουσιασουν peppering ή μπαρες.Ησχυει κατι τετοιο?Γενικα επιρρεαζει το χρωμα του φοντου τους Δισκους? |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω δοκιμασει τα παντα! Δεν ειδα καποια διαφορα! Και τωρα μαυρο εχω και δεν παρουσιαζουν μπαρες συνεχεια ... μονο οταν τσαντιζονται !
![]() Μαλλον ειναι θεμα δικης σου αισθητικης! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι προς το μαυρο τείνω,ειναι οι τοίχοι ασπροι και θα κανει αντιθεση,μαυρο το επιπλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Aυτό ισχύει και αφορά τα pigeon blood.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω μαυρο το εχω κ μου αρεσει παρα πολυ .καλη αρχη.!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν αποφασίσεις να βάλεις pigeon strains δεν είναι καλή επιλογή
το μαύρο χρώμα. Ισως εντύνει το pepering στα ψαράκια σου. Εγώ έχω βινύλιο ανοιχτου μπλε και όλα μου τα ψάρια έχουν φοβερά χρώματα και απιπέρωτα :P. Αν επιλέξεις βινύλιο να ξέρεις ότι θέλει μαεστρία για να μην σου κάνει φουσκάλες. Εγώ απλά το εβάλα πίσω απο το τζάμι και το κόλλησα περιμετρικά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση εργοστασιακού φόντου σε Aquael nano. Γίνεται? | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 26-02-16 16:31 |
Αλλαγή φόντου στην πλάτη του ενυδρείου. | A.P | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-03-13 15:05 |
Χρώμα φόντου | xontros | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 22-01-08 12:25 |
Επιλογή Φόντου | tsiko | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-11-07 16:43 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |