|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα .....
σε ενα ενυδριάκι 4.5 λίτρων ΜΕ φίλτρο έχω 4 γκάπυ. Όντας φαντάρος είχα να δώ τα ενυδριάκια μου ΜΟΛΙΣ 1 εβδομάδα .... όταν σήμερα ήρθα σπίτι είδα το ενυδριάκι με τα γκάπυ σχεδόν ΚΑΦΕ !!! είχε γεμίσει το χαλίκι καφετίλα και το φιλτράκι είχε στουμπώσει στην βρώμα .. !!! πριν μια βδομάδα που τα είχα ξαναδεί και καθαρίσει δεν ήταν ούτε το 1/10 βρόμικα απο αυτή τη φορά .... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να έγινε και μέσα σε μια εβδομάδα ΠΗΞΑΝΕ στην βρώμα .... ευχτυχώς δεν είχα απώλειες αλλά μου έφηγε η μαγκιά να καθαρίσω το φιλτράκι στα λεπτά του μέρη που ήταν αρκετά στενά .... τα άλλα 2 ΙΔΙΑ ενυδριάκια , με τα ίδια φιλτράκια που έχω απο έναν μονομάχο μέσα ήταν πεντακάθαρα ..... γιατί τόσο βρώμα .... ταίζω πολυ λιτά και δεν περισσεύει τίποτα ...
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
Νεο μέλος, νέο ενυδρείο γλυκού νερού. | andreasp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 15-02-07 10:38 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |
Glyptopterichthys gibbiceps | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 14-12-02 19:13 |