|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σας!
Με αφορμή το νέο στήσιμο του ενυδρείου θα ήθελα να μου πείτε κάποιες προτάσεις για ψάρια.... Από φυτά έχω κλαδιά, πλατανοφυλλα, microsorum pteropus, anubia nana, moss xmass.... Υπόστρωμα λευκή χαλαζιακη άμμος... Εκτός από τα πλατανοφυλλα που θα κινηθώ σε Νότια Αμερική, σε αυτό το στήσιμο σε ποια αλλη Ήπειρο μπορώ να κινηθώ σε ψαροσυνθεση; Θα ήθελα κίνηση και στα τρία επίπεδα και επειδή μου αρέσει το διαυγές νερό σε ph κοντά σε αυτό της βρύσης... Σας ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για 140 λίτρα | vithos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 03-04-15 07:26 |
Προτάσεις για 120 λίτρα | twenty | Tanganyika | 2 | 11-03-14 10:53 |
Προτάσεις για 750 λίτρα! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 10-12-08 20:29 |
Προτάσεις για 35 λίτρα... | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-10-06 14:05 |
προτάσεις για 12 λίτρα? | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 15-10-06 01:08 |