|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει γιατί με έχει κούρασει πολύ η κατάσταση...
Παραθέτω τη φορμα: Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:240 Τυπος ενυδρειου :Με χρυσοψαρα Χρονος λειτουργιας:1 χρονος Υποστρωμα και ποιο:απλό χαλικι Φωτισμος :εργοστασιακός led της juwel 2*29 watt (νομίζω) Φωτοπεριοδος:8 ώρες Παροχη CO2:οχι Χρηση excel:οχι Λιπασματα που χρησιμοποιειτε:τιποτα Ταμπλετες λιπανσης:μια φορά sera Προγραμμα λιπανσης: Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):2 φορές την εβδομάδα από 30 λιτρα Θερμοκρασια:25 Μετρησεις: ΝΗ3/ΝΗ4:0 ΝΟ2:0 ΝΟ3:σχεδον μη μετρήσιμα <5 ΡΟ4: Fe: ΡΗ: KH: GH: Φιλτρανση:εσωτερικο φίλτρο της juwel Ιχθυοφορτιση :4 χρυσοψαρα Ειδη φυτων:valisneria gigantea, ντοματια, ανουμπιες νανα Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10): Περιγραφη αλγης:καφέ πράσινη άλγη, στα τζάμια και στα φυτά. Ποτε εμφανιστηκε:Από την αρχή. Αλλα σχολια:Το ενυδρείο είναι σ'αυτη την κατάσταση από την αρχή της λειτουργίας του. στην αρχή υπήρχαν περισσότερα ψάρια τα οποία δόθηκαν.. Στρωθηκε με μπόλι από το παλιό ενυδρείο. Δεν έχω μετρήσει σχεδόν ποτέ νιτρικά, κάτι το οποίο με έχει προβληματισει.. Το πρώτο εξάμηνο είχε μόνο ανουμπιες οι οποίες έγιναν μέσα στην άλγη. Σκέφτομαι να αλλάξω φωτισμό γιατί έχω την εντύπωση πως από κει ξεκινά το πρόβλημα.. Πριν το κάνω θα ήθελα τη γνώμη σας.. Ευχαριστώ πολυ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με αλγη | antegeia7 | Χρυσόψαρα | 19 | 08-01-17 10:54 |
Αλγη; | dkatsariotis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 44 | 30-11-13 00:05 |
Πρόβλημα με αλγη... | panos_auk | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 29-06-11 07:54 |
Αλγη :-( | Giannis_4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 09-06-11 18:51 |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |