|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα, ετοιμαζω νεο setup με malawi.
Σε 1η φαση εχω βρει γενικα καποια απο τα ειδη που μου αρεσουν: 1) Cynotilapia Afra Hara ''Gallireya Reef'' 2) Tropheops sp. Chilumba 3) Metriaclima Estherae "minos reef" 4) chindongo saulosi taiwan reef 5) pseudotropheus acei yellow tail 6) labidochromis caeruleus Αυτο που θελω να ρωτησω, ειναι καποια απο αυτα πιο αγρια σε σχεση με αλλα? πρεπει να βαλω πρωτα τα ηρεμα και μετα αλλα ειδη? λογικα θα παω για 4 ειδη, υπαρχει καποιο που θα ταν καλο να αποφυγω γιατι δεν ταιριαζει ή θα εχω θεματα? σκεφτομουν για 4θυλ., 1 αρσ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 240ltr tank | thanasissin | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 13-10-15 21:15 |
my malawi tank 265l | MAVROGP | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 11 | 11-06-15 17:12 |
RIO 240 TANK MALAWI | kws | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 47 | 15-01-11 09:55 |
200 lt,malawi tank | vag0s | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 27-12-09 02:02 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |