|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημέρα!
Ερώτηση...Το ενυδρειάκη μου έχει μια λάμπα την NovoLux LED 80. Επειδή με όσα έχω διαβάσει, έχω χάσει την μπάλα, τι παίζει με τις λάμπες led για τον προσδιορισμό watt/liter. η συγκεκριμένη λάμπα βγάζει 6500kelvin και περίπου 820Lumen. Στο ενυδρείο έχω βάλει φυτά cuba, τρα οποία έχουν απαιτήσεις σε φωτισμό. Χρειάζεται να βάλω και δεύτερη η καλύπτει αυτή η λάμπα από μόνη της. Να θυμήσω ότι η cuba είναι τοποθετημένη σε γωνία. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Hemianthus callitrichoides emersed!!!!! | panmaroy | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 10-07-11 18:15 |
hemianthus callitrichoides | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 15-01-11 16:05 |
Hemianthus Callitrichoides | lion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-12-10 12:32 |
hemianthus callitrichoides | lucky13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-05-09 21:54 |
Hemianthus callitrichoides, που? | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 20-01-06 17:09 |