|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Μπορώ να έχω μια μικρή βοήθεια σετικά με το τέστ για ΝΟ3??? Εχω τέστ της Τetra. Το πρόβλημά μου, είναι ότι αν η τιμή ΝΟ3 είναι πολύ μικρή, ή πολύ μεγάλη, το χρωματολόγιο δείχνει καθαρά τι γίνεται. Το 12,5 και το 25 όμως, είναι πορτοκαλί με όχι μεγάλη διαφορά. Και δυστυχώς η τιμή μου είναι κάπου εκεί μέσα. Το χρώμα που μου βγάζει το νερό, δεν φαίνεται καθαρά σε πιά από τις δύο τιμές στο χρωματολόγιο είναι. Ε... και 12,5 από 25, την έχει τη διαφορούλα του !! Λέω να πάρω ένα τεστ της waterlife, μπας και το χρωματολόγιο έχει πιο μεγάλη διαφορά στις ενδείξεις του. Ξέρετε μήπως κάποια μάρκα που να με βόλευε σ' αυτό????? |
|
||||
|
||||
![]()
Να το κοιτάζεις σε φως ημέρας για καλύτερο αποτέλεσμα όμως και πάλι όπως λες η διαφορά στο χρώμια είναι μικρή. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάρεις άλλο τεστ. Απλά προσπάθησε να το συγκρίνεις όσο καλυτέρα μπορείς. Η διαφορά που λες για NO3 δεν είναι και τεράστια.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος χρησιμοποιώ της Aquarium Pharmakeftical την ΤΕΤΡΑ σε αυτά την βρίσκω υπερβολική άσε που έχει τρια ανιδραστήρια και πρέπει να τα βάλεις με τη σειρά κ.τ.λ. με το δικό μου και 8 σταγόνες βρίσκω τι γίνεται εύκολα γρήγορα κα αξιόπιστα
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Ενδιαφέρον ακούγεται το τεστ της Aquarium Pharm. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Με αυτό της TETRA είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πλέον χρησιμοποιώ για όλα τα τεστ Aquarium Pharm Πολύ πιο εύχρηστα και μακροπρόθεσμα πιο οικονομικά. Είναι λίγο πιο ακριβά στην αγορά τους αλλά δίνουν πολύ περισσότερα τεστ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το τεστ ΝΟ3 της Αq.Pharm. έχει άλλες διαβαθμισεις από την ΤΕΤRA? Δηλ. η tetra έχει στο καρτελάκι με τα χρώματα για τα αποτελέσματα του τεστ 0 και 12,5 κλπ.... Αν είμαι στο 5 ας πούμε, να μην το ξέρω η καημένη ![]() ![]() ![]() Η Aq.Pharm. πως πάει απ'αυτής της πλευράς? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια βόλτα στο LFS σου και να του ζητήσεις να δεις το καρτελάκι με τα χρώματα, έτσι για να μην αγοράζουμε "γουρούνι στο σακί" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ότι δεν πάει κατευθείαν από το 0 στο 12, είναι καλό ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Και σίγουρα ειναι καλύτερο σαν τεστ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
Water test kit | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-09-04 02:21 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |