|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα ,
Λοιπόν έχω ένα μικρό "θεματάκι" όταν πηγαίνω να ταίσω τα ψάρια μου και ειδικότερα το channa που έχω. Με το που πηγαίνω κοντά ενθουσιάζονται που με βλέπουν επειδή με γνωρίζουν και προφανώς πεινάνε ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μια βυθιζόμενη τροφή για σαρκοφάγα και πριν την ρίξεις μούλιαζε την για λίγο σ' ένα φλυτζάνι νερό ενυδρείου για να βυθίζεται ακόμη πιο γρήγορα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα την φάει όμως;
|
||||
|
||||
![]()
Και εσένα θα φαει μην ανησυχεις...
Μάθε τι σε ποικιλία πάντως κι αυτό κι το όσκαρ γιατί θα αντιμετωπισεις πρόβλημα στη πορεία αν του δίνεις μονο μια τροφή... Κι τα όσκαρ να ξέρεις πηδάνε ξι δαγκώνουν... Είναι πολύ έξυπνα... Δεν θα σε πονέσει απλα ίσως να τρομαξεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Με έχει δαγκώσει πολλές φορές την πρώτη τρόμαξα την δεύτερη όχι και τόσο , τώρα πλέον το έμαθα να μην κάνει κόλπα το οσκαρ απλά τρώει διάφορα όπως και το snakehead
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Floating skimmer | Yiannis59 | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 18 | 14-04-11 20:02 |