|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα δεν εχω ξαναασχοληθει με μονομαχους και αποφασισα να βαλω εναν στην κοπελα μου μου εδωσε ενα μικρο σπιτακι ο δημητρης και τον ευχαριστω περιπου 15 λιτρα,εβαλα εναν θερμοστατη και ενα εσωτερικο φιλτρο 200λτ \ωσυν 2-3 πετρες μερικα φυτακια και μια λαμπιτσα.τωρα δεν ξερω
![]() ![]() υγ αντλια αερα νομιζω δεν θελει |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην καλως ορισες στον ομορφο κοσμο των μονομαχων
![]() το μεγεθος του ενυδρειου σου ειναι μια χαρα,θερμοκρασια θελει σταθερη στους 24-27 βαθμους.αναταραξη καλο ειναι να'χει οσο γινεται λιγοτερη,γιατι δεν πολυαερσει στους μονομαχους.τροφη καλυτερα να χρησιμοποιησεις αποξηραμενο η κατεψυγμενο κοκκινο σκουληκι που ειναι πλουσια σε πρωτεινες και ιδανικη για σαρκοφαγα ψαρια οπως οι μονομαχοι. φωτισμο θα σου ελεγα 7-8 ωρες οι οποιεςμπορεις να ειναι και διακεκομμενες.αν εχεις ομως πολλα φυτα,νομιζω οτι χρειαζονται παραπανω,γυρω στις 12. αντλια οχι,το φιλτρο φτανει.τα νεον ειναι καλυτερα σε μεγαλυτερα κοπαδακια,οποτε θα ελεγα οτι ο μονομαχος μονος του δε θα ειχε προβλημα ![]() ψαρια απο γεννα εχω κι εγω,αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ να συννενοηθουμε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις πληροφοριες σπυ εστειλα pm
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλες διαμορφωσης του νεου μου ενυδρειου. | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 60 | 16-03-07 00:49 |
ΖΗΤΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ | GEORGE ARGOS | Χρυσόψαρα | 3 | 11-05-05 19:13 |
συμβουλες για το reef μου | Vasilis | Κοράλλια | 3 | 06-04-05 12:51 |
Ανέβασμα τιμων , Συμβουλες | blacky | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 10-07-04 09:10 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |