![]() |
#1 |
Καλησπερα και απο εμενα!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα σας και απο εμένα τον αρχάριο!
Το όνομα μου είναι Γιάννης και πολύ φρέσκος στα ενυδρεία πέρα από τη γνωστή γυάλα στα 10 μου ![]() Για αρχή είχα αγοράσει ένα ενυδρειάκι 25λίτρων αλλα διαβάζοντας ολα αυτά εδώ μέσα αποφάσισα πως γρήγορα πρέπει να πάρω κάτι αρκετά μεγαλύτερο και έτσι πλέων είμαι ιδιοκτήτης ενός ενυδρείου 75 λίτρων από τα γνωστά πακέτα του εμπορίου! Μέσα φιλοξενώ 2 θηλυκά Guppie και 1 αρσενικό... 2 σαλιγκάρια που ήρθαν ως "δωράκι" με τα φυτά που αγόρασα και ένα γαριδάκι red cherry! Στο μικρό ενυδρείο ( αφού έκανα την μεταφορά και μετά) είδα ότι τελικά φιλοξενώ και 15 μικρά σαλιγκάρια ακόμα ![]() ![]() ![]() Σας παραθέτω παρακάτω το ενυδρείο μου όπως είναι τώρα γνωρίζοντας ότι θα χρειαστώ αρκετές βελτιώσεις τόσο σε εξοπλισμό νομίζω όσο και σε διακόσμηση!! |
|
Εμφανίσεις: 4773
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς μας ήρθες Γιάννη !!
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ήρθες....!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και καλο διαβασμα χαχα
|
|||
|
|||
![]()
καλώς ήρθες και καλή αρχή. Αν έχεις απορία εδώ είμαστε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς σας βρήκα!
Από ερωτήσεις δόξα το Θεό πάρα πολλές αλλά πιστεύω διαβάζοντας εδώ μέσα σιγά σιγά θα λυθούν ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον!
Οτι χρειαστεις, εδω ειμαστε.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπερα κι απο εμενα | akismixfreak | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 38 | 27-04-12 22:35 |