Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-06, 01:28
kosnioto Ο χρήστης kosnioto δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Προεπιλογή Ayga Severum

Ρε φιλε εισαι μαγκας γιατι κατευθειαν απαντας,οσο για το σαιτ σου ναι μεν ανοιγει αλλα μονο τις φωτο μπορω να δω , τα γραματα εμφανιζονται λαθος...
Τελοσπαντων στο θεμα μας τωρα.Στο ενυδρειο που εχω μεταφερει τα αυγα το νερο ανακυκλωνεται καλα και δεν εχει και καμια υπερβολικη ροη ωστε να παρασυρει τα αυγα..εχω αυξησει την θερμοκρασια κοντα στους 30 βαθμους απλα δεν εχω βαλει το φαρμακο για το φουγκους...αλλη μιαμιση μερα εμεινε για να δουμε τι θα γινει με τα αυγα........Οταν απομακτυνα χτες τα αυγα το ζευγαρι τρλαθηκε η μητερα ειδικα γυριζε σαν τρελη το ενυδρειο,σημερα εχουν συνελθει και ειναι παλι καλα και μαζι το ζευγος..
Απορια:οταν γεννηθουν τα ψαρια (αν γινει τελοσπαντων αυτο που ελπιζουμε) τρωνε με την αναπνοη μικροοργανισμους που υπαρχουν στο νερο?και αν δεν υπαρχουν τι γινεται ...
οταν ειχα βγαλει παπαγαλοψαρα τα ροζ τα ξεχωρισα απο τους γονεις τους και τους ειχα δωσει μια τροφη υγρη baby food η οποια αναλογουσε 3 σταγονες καθε 30 λιτρα .Αυτο το εκανα για 15 μερες και μετα τους εδινα μια σκονη...σαν επομενο σταδιο...με αυτα τα μικρα τωρα τι να κανω αν βγουν?Να βαλω απο τωρα την υγρη τροφη πριν γεννηθουν?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01346 seconds with 10 queries