Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-04-16, 03:24
Το avatar του χρήστη apostolis.pan
apostolis.pan Ο χρήστης apostolis.pan δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

καλο ειναι να μην επιλεξεις χωμα , αλλα καποιο υποστρωμα του εμποριου.Για τον απλο λογο οτι θα πεδευτεις εαν δεν το εχεις ξαναεπιχειρισει.
πληροφοριακα λιγα πραγματακια:
δουλευεις χωμα για υποστρωμα ,ευοσον εχεις φυτα τα οποια δεν υπαρχει η αναγκη να τα ξεφυτευεις τυπου πολυσπερμα!
για να βαλεις χωμα για υποστρωμα θελεις αρκετα παχι στρωμα χαλικιου η αμμου απο πανω ,το ιδανικο ειναι περιπου 3 δαχτυλα και πανω ,για να μην εχεις θεματα.
το ενυδρειο γενικα με το που το στησεις , θα βγαλει χρωστικες στο νερο απο το χωμα οι οποιες θα αργησουν λιγο να φυγουν , ασχετα αν θα περασει το χωμα στο νερο. Συμπερασματικα , μεχρι να ξεκαφετισει το νερο δεν θα μπορεις να εχεις φυτεμενο γρασιδι , επειδη δεν θα υπαρξει περιπτωση ο οποιοσδηποτε φωτισμος, να περασει το καφετιασμενο νερο και να ¨χτυπισει¨ καλα το γρασιδι ,με αποτελεσμα εως και να το χασεις ολο μεχρι να ξεκαφετιασει το ενυδρειο. Γενικα ενω εχω ενυδρειο με χωμα δεν το προτεινω.( Εγω πχ το εχω συνηθησει , και ξερω πως να το χειριστω.)
παρολαυτα , το θεωρω παραπολυ καλο υποστρωμα, ειδικα το κομποστοποιημενο , και ΠΑΡΑ πολυ πλουσιο σε οτιδηποτε θα χρειαστει το ¨μεσο¨φυτο του καθε ενυδρειου!

(Και ενοειτε οτι αναφερομαι στο γνωστο σε ολους μας Κοινο Φυτοχωμα!!)

Page generated in 0,01289 seconds with 10 queries