Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #52  
Παλιά 16-04-16, 17:19
karajon Ο χρήστης karajon δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 07-04-2016
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 24
Προεπιλογή

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν είχα υπόψη το seriouslyfish.com και εφόσον είχα δει στον ιστότοπο που παραπάνω παρέθεσα ότι 10 γαλόνια (35 λίτρα) επαρκούν, σκέφτηκα να προχωρήσω στα zebra καθώς ήταν επιθυμητό να έχουμε μια μικρή "κοινωνία" εφόσον επέτρεπαν οι συνθήκες και όχι ένα μόνο ψαράκι. Ο δε petshopας μου είπε ότι άνετα θα μπορούσα να πάρω 5-6.

Αναφορικά με τη μέτρηση, στο pet shop δεν μου είπαν ότι όλα είναι μηδέν. Μου είπαν ότι όλα είναι καλά. Χρησιμοποίησαν ένα στικάκι που βουτάνε στο νερό και βάσει χρωματικών ενδείξεων έχουν την εικόνα για την ποιότητα του νερού. Ίσως δεν το διατύπωσα καλά νωρίτερα.

Ψάρια είχε επί 3 εβδομάδες το ενυδρείο (τα χρυσόψαρα), δεν ήταν άδειο. Η μέτρηση έγινε την Πέμπτη σχεδόν μετά από σχεδόν 1,5 μήνα που μπήκε νερό στο ενυδρείο και 3 μέρες μετά το θάνατο του τελευταίου χρυσόψαρου. (Το ενυδρείο λειτούργησε επί 8 μέρες χωρίς ψάρια και μετά μπήκαν σταδιακά τα χρυσόψαρα)
Τα zebras μπήκαν αυτήν την Πέμπτη. Από τη μέτρηση ο άνθρωπος στο pet shop μου είπε ότι το ενυδρείο είναι στρωμένο...

Τι να πω. Τώρα διάβαζα ότι τα θηλυκά zebras είναι μεγαλύτερα και επίσης ότι μπορεί να έχει αυγά. Οπότε "παίζει" να είναι και αυτό δύο μέρες τα έχω και ίσως βιάζομαι. Θα τα παρατηρήσω περαιτέρω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01672 seconds with 10 queries