Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #70  
Παλιά 13-02-16, 03:00
Το avatar του χρήστη Tzane
Tzane Ο χρήστης Tzane δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 02-09-2011
Περιοχή: Αθήνα-Βύρωνας
Μηνύματα: 149
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnpecn` Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραίος,αλτερνανθερα και λομπελια έχω εγώ ,από εβδομάδα θα είμαι Αθήνα και αν είναι θα κανονισουμε , φαντάζομαι ότι θα έχω ακόμα ενυδρείο όταν γυρίσω, μιας και το προσέχει ή γυναίκα
Χαχαχα..Αμα ριξεις κανα κλαδεμα οταν γυρισεις πες μου να πεταχτω!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sarpijk Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραιο το ενυδρειο σου! Βλεπω οτι απο την αρχη εχεις θεματα με αλγες. Το προβλημα ειναι το φως. Στα ιδια λιτρα με 24 watt T5 μεγαλωνω χαλι monte carlo αλλα με co2.

Θα προτεινα να βαλεις φυτα επιφανειας για να μειωσεις το φως ή εναλλακτικα να ανεβασεις το φως ψηλοτερα εαν αυτο γινεται. Τα φυτα σου θα μεγαλωσουν μια χαρα απλα με πιο αργους ρυθμους.

H BBA θα πρεπει να αφαιρεθει μηχανικα. Το φιλτρο σου δημιουργει αρκετη ροη? Εχεις δλδ κυκλοφορια σε ολα τα μερη του ενυδρειου? Λιπασματα ριχνεις?
Το ειχα ανεβασει και παλιοτερα πιο ψηλα,θα το ανεβασω λιγο ακομα και τωρα.Για αρχη λεω να αλλαξω την λαμπα γιατι ειναι αρκετα χρονια.
Αρκετη ροη το φιλτρο δεν εχει μιας και ειναι κρεμαστο,εχει αρκετες νεκρες ζωνες.Καμια σχεση με το εσωτερικο που ειχα στην αρχη.Στο βυθο που εχει bba δεν εχει καλη κυκλοφορια.
Απο λιπασματα λιγα μονο 1ml excel καθημερινα,1ml florena μερα παρα μερα και οποτε το θυμηθω λιγο καλιο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G_AQUA Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ΒΒΑ δεν θα φύγει απλά με απλό σιφονάρισμα, ειδικά αν έχεις εγκατασταθεί για τα καλά. Όπως είπε ο johnpecn, χρησιμοποίησε οξυζενέ. Κλείσε για μερικά λεπτά το φίλτρο, διώξε τις γαρίδες μακριά από το σημείο και ψέκασε από κοντά στο χαλίκι με μια σύριγγα λίγο οξυζενέ πάνω στην ΒΒΑ. Επανέλαβε 1-2 συνεχόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δεις τι την προκαλεί γιατί αν το διορθώσεις 99 φορές στις 100 θα ξαναβγεί...
Ναι θα δοκιμασω και το οξυζενε για λιγες μερες τουλαχιστον να την περιορισω αρκετα για αρχη.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01729 seconds with 10 queries