Στη δοσολογια που ειπα στην αρχη (3-4 ταψια) βάζω 5-7 αυγα.
Τα αυγα επίσης με βολευουν γιατι μπορει να χτυπηθει το μίγμα, γιατι το στραγγιζω πριν το βάλω στο μουλτι, και δεν χτυπιέται ευκολα, εχει τυχει σε μεγάλο μιγμα να βάλω και 10 αυγα, σε καθε δόση του μουλτι βάζω και ενα αυγό δηλαδή, και αφου χτυπηθει η δοση του μουλτι βάζω ή μια κουταλια κουάκερ ή σουσάμι ή αλευρι ή κορν-φλαουρ ή συνδιασμό όλων αυτών, αυτα τα βάζω αφου χτυπηθει καλα η δοση και με αυτα θα σφήξει πάλι λίγο.
Υψηλη μαγειρικη μιλάμε