Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 28-12-15, 19:27
Σπίθας Ο χρήστης Σπίθας δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 15-04-2015
Περιοχή: Αγία Παρασκευή
Μηνύματα: 72
Προεπιλογή

Λοιπόν, ο Λιονταροκέφαλος φαίνεται ότι το παλεύει σαν λιοντάρι, οπότε δεν μπορώ παρά να το παλέψω κι εγώ μαζί του... Το φάρμακο δεν το βρήκα πουθενά, ούτε και στο Λονδίνο κατάφερε να το βρει ο αδερφός μου για να μου το έφερνε άμεσα, οπότε προσπάθησα να κινηθώ προς άλλη κατεύθυνση: Είδα ότι το Dimilin χρησιμοποιείται και στις γεωργικές καλλιέργειες και κάποιοι το έχουν χρησιμοποιήσει σε λίμνες και ενυδρεία (σε τεράστιες αραιώσεις). Οργανώθηκα λοιπόν, διάβασα, έκανα τους υπολογισμούς μου και έψαξα ό,τι γεωπονικό κατάστημα και φυτώριο κατάφερα να βρω, από το Χαλάνδρι μέχρι το Λαύριο. Δυστυχώς ούτε και σ' αυτό στάθηκα τυχερός... Δεν το έχει κανείς αυτή την εποχή, αφού στα χωράφια το χρησιμοποιούν την άνοιξη.
Αποφάσισα λοιπόν να παραγγείλω το Aradol plus από Γερμανία και όοοοποτε έρθει. Εν τω μεταξύ όμως, για να μπορέσει να αντέξει το ψαράκι μέχρι τότε, ξεπέρασα τους ενδοιασμούς μου και το ξεφόρτωσα από όσα "αγκυροβολημένα" παράσιτα μπορούσα. Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο ευγενικά γινόταν: Εβαλα νερό από το ενυδρείο σε έναν κουβά, έπιασα το ψάρι με την απόχη και, κρατώντας το μέσα στην απόχη και συνεχώς λίγο κάτω από την επιφάνεια του νερού, έβγαλα με το τσιμπιδάκι (και γάντια) τα περισσότερα. Δεν ξέρω ποιος ζορίστηκε περισσότερο, εγώ ή το ψάρι, αλλά νομίζω ότι έπρεπε να γίνει!
Στο ενυδρείο κρατάω το αλάτι στο 0,3%, για να βοηθάει και τις πληγές του να κλείσουν χωρίς να μολυνθούν. Και τώρα, περιμένω το φάρμακο...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01474 seconds with 10 queries