Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-10-15, 10:40
Το avatar του χρήστη Lth1
Lth1 Ο χρήστης Lth1 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Συννενοήσου με το "μάστορα" για το μπαλκόνι της υπερχειλισης, και αν είναι υπολογίζεις τις διαστάσεις και αγοράζεις μαύρο πλεξι και στο φτιάχνω (κόλλημα , τρυπημα , χτενια κλπ) αν θες στο κόβω και εγω αλλά καλύτερα να κοπεί με δισκοπριονο απο τον Σπακουρη, θα γίνουν οι κολλήσεις καλύτερες και πιο ανθεκτικές έτσι. Αν δεν ξέρεις διαστάσεις ακριβως , υπολογισε στο περίπου τότε και λίγο παραπάνω και στο το κόβω εγώ
ναι κατι μου ειπε περι αυτου του θεματος...που δεν πολυκαταλαβα ακομα...περιμενω e-mail για το πως σκεφτεται ο μαστορας την υπερχειληση,οχι μεσα στο ενυδρειο σε φαση οτι κανουμε ενα χωρισμα μεσα στο ενυδρειο και τετοια αλλα οπως και να εχει επεται συναντηση με τον μαστορα για καφεδακι και σημειωσεις και επεξηγησεις...κ.τακη με το που γινει οτι γινει θα παρω οτι μου ειπατε...
-------------------------
λετε να χρειαστω wave maker?!Για να διωχνω τα σκουπουδια απο τον βυθο?!!Η δεν ειναι αναγκη μιας και δεν θα εχω περιπλοκο aquascape και με τις γωνιες 45 που θα βαλω στην εσοχη της επιστροφης να βαρανε κατω πυθμενα θα κανουν σωστη κυκλοφορια...ετσι θα ειναι αρκετες?!

---------------------

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 02-10-15 στις 10:40 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01411 seconds with 10 queries