ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΗ!εχεις δικιο ετσι ειναι φιλε και εμενα καπου εκει το κοβω να παει ισως και πιο πολυ.το "εργο" αρχισε αρχες ιουνιου και ακομα τρεχω,ειναι απο τα ασχημα που λεγαμε οταν το κανεις μονος σου αλλα ομως ετσι εκτος οτι γλυτωνεις πολλα εξοδα εχεις στο τελος και τις ομορφες αναμνησεις αλλα και την ικανοποιηση για το εργο σου.βεβαια το ξαναλεω εως εκει που φτανει η ικονοτητα του καθενος μας.ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ενω εχω περασει ολα τα καλωδια τα ηλεκτρολογικα με ατσαλινα απο κουτι σε κουτι και τελικα εφερα το καλωδιο απο τον κεντρικο πινακα στο πινακακι που θα μπει στο ενυδρειο και ετσι γλυτωσα την δουλεια αυτη του ηλεκτρολογου αναγκαστηκα θα τον φωναξω για να μου περασει τις ασφαλειες και να στησει το πινακακι γιατι δεν γνωριζω!αυτα.
-------------------------
παιδια αυριο περιμενω μια αντλιουλα και ένα κυκλοφοριτακι από το ακουαριουμ σοπ για το δοχειο προετ. και τελος από εξοπλισμο....μενει μονο ο ριακτορας ασβ. που τον περιμενω οσονουπω.στην συνεχεια θα "σκασει" ηλεκτρολόγος για συνδεσεις πινακων κουμπωνω καινουριο σαμπ(θα κολληθεί μεσα στην βαση 120χ30χ38 καπου εκει θα μου πει και ο κωστας) ε και μετα σιγα σιγα δειλα δειλα και τρεμαμενος λεω να ξεκινησω και εγω το ονειρο που ζειτε.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 07-09-15 στις 18:39
Αιτία: Automerged Doublepost
|