Διαρροή είχα. Μόλις έβαλα το χέρι μου στο καπάκι εκεί που βγαίνει το σωληνάκι, είδα ότι ήταν υγρό, και μύριζε μαγιά. Κάτι δεν έκανα καλά με τη σιλικόνη. Δεν την άφησα να στεγνώσει καλά πριν κουμπώσω το καπάκι στο μπουκάλι γιατί σκέφτηκα ότι θα στεγνώσει μέσα στο ντουλάπι αφού αερίζεται. Δε σκέφτηκα ότι η υγρασία από το μείγμα δε θα την άφηνε να στεγνώσει. Ισως να φταίει αυτό… Οποιος βιάζεται....
Δεν τήρησα τη μαγική φράση που μου είχε πει (σε άλλο θέμα βέβαια) ο netblues: "πάνω απ΄όλα ΥΠΟΜΟΝΗ!!!"
Θα ακολουθήσω την τακτική του sot-zoe με το καπάκι και το σωληνάκι.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από scalare
αυτο που εφταιγε σε εμενα ηταν η χαμηλη θερμοκρασια.
|
Αυτό θα είναι το επόμενο που θα κοιτάξω μήπως φταίει, αφού φτιάξω σωστά το καπάκι να μη χάνει
Παράθεση:
θα πρεπει η θερμοκρασια να μην πεφτει κατο απο τους 20 βαθμους,
|
περίπου 17-19 βαθμούς έχει στο ντουλάπι που έχω το μπουκάλι
Παράθεση:
Το προβλημα μου το ελυσα βαζοντας την μπουκαλα μαζι με τα μπαλαστ τον λαμπτηρων στο ιδιο ντουλαπι
|
Δε μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο δυστυχώς, γιατί οτιδήποτε αφορά τα φώτα, είναι μέσα στο καπάκι.(ΜΡ ενυδρείο είναι, αν ξέρεις πως είναι) Τα νουλάπια είναι εντελώς κενά από τέτοια πράγματα. Μάλλον με πετσετούλες γύρω από το μπουκάλι θα γίνει η δουλειά. Διάβασα εδώ στο forum ότι κάποιος το έκανε. Τώρα η αποτελεσματικότητα.....θα δείξει!!!
Παράθεση:
Φυσικα σε ολα αυτα που εκανα με βοηθησαν παιδια του φορουμ ...
|
Οσο γι'αυτο...... εμένα να δείς πόσο με έχουν βοηθήσει....ΣΩΣΕΙ θα έλεγα σε κάποια πράγματα
Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους