Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-06-15, 17:01
Το avatar του χρήστη Themis_aqua
Themis_aqua Ο χρήστης Themis_aqua δεν είναι συνδεδεμένος
Support Team

Περιοχή: Λαμια
Προεπιλογή ..

[QUOTE=Mpegleris;892090]
Πάντως αυτό που με προβληματίζει τώρα περισσότερο από όλα είναι η θερμοκρασία!!!

με έξω τον θερμοστάτη εδώ και 2 βδομάδες βλέπω 28 καρφί...

δλδ που να μπει για τα ΚΑΛΑ το καλοκαίρι...

Έχει να προτείνει κανείς καμιά έτοιμη λύση με ανεμιστηράκια να πάω να αγοράσω από κάπου; η θα πρέπει να αυτοσχεδιάσω και να κατασκευάσω μόνος μου;

Εγω φιλε μου να σου πω τι εκανα εβαλα 2 ανεμιστηρακια απο υπολογιστη 8 χ8 διασταση ερχονται και καθονται "κουτι" στο πισω μερος εκει που τελειωνει η βαση του φωτιστικου με το πλαστικο του ενυδρειου κοντα στους μεντεσιεδες (ειναι κουφιο, αμα δοκιμασεις ενα θα δεις τι εννοω).2 και 2 βιδες στο καθενα ξυλοβιδες επιασαν στο πλαστικο και τελος δεν κουνιουνται καθολου, συνδεση παραλληλη με 12 βολτο μετσχηματιστη παρε ρυθμιζομενο 3-12 βολτ 1 αμπερ για να μην καει.Το ενα ανεμιστηρι να χτυπαει στην επιφανεια τον αερα και το αλλο να ρουφαει προς τα εξω.Στηναρχη τα ειχα και τα δυο να χτυπανε στην επιφανεια αλλα επρεπε να εχω ανοιχτο το καπακι της ταιστρας για να φευγει ο αερας,δε μου αρεσε και εβαλα το ενα αντιθετα να ρουφαει αερα..Ετσι τα εβαλα εγω κι ακομη πειραματιζομαι με τις πολλες ζεστες ισως ανοιξω κι αλλες τρυπες πισω να φευγει ο αερας πιο ευκολαΗ μικρη βαση που εχει πισω ειναι για πολυ μικρο ανεμιστηρακι δεν θα κανει δουλεια με τιποτα και θα χεις και θορυβο..Ελπιζω να βοηθησα!
Να ρωτησω κι εγω κατι τη λαμπα που πηρες που την βρηκες σε ποιο καταστημα;

Page generated in 0,01366 seconds with 10 queries