Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-15, 14:07
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Ο τελευταίος μικρός δεν επέζησε. Δεν τον βλέπω πουθενά. Τα 2 απο τον κουβά μια χαρά μεγαλώνουν, καθώς και ο άλλος που είχε γεννηθεί μέσα στο ενυδρείο.
-------------------------
Ήταν να κάνω αλλαγή νερού χθες, αλλά τελικά δεν πρόλαβα και το άφησα για σήμερα. Στο βαρέλι για να ζεσταίνω το νερό έχω έναν θερμοστάτη jagger ο οποίος δεν σβήνει (έχει πρόβλημα) και ζεσταίνει συνέχεια. Έτσι τον βάζω 3-4 ώρες πριν, φτάνει το νερό εκεί που θέλω και κάνω την αλλαγή. Σήμερα που πήγα στο βαρέλι να τον βάλω στη μπρίζα να μου ζεστάνει το νερό είδα ότι τον είχα ξεχάσει από χθες σε λειτουργία και το νερό ήταν πάρα πολύ ζεστό (35? - 40? βαθμούς... μήπως και παραπάνω? ...δεν ξέρω ακριβώς). Φανταστείτε δούλευε ο 50αρης jagger σε 20 λίτρα απο χθές το μεσημέρι συνέχεια.

Να το αφήσω να κρυώσει και να κάνω κανονικά την αλλαγή ή να φτιάξω άλλο νερό? Ρωτάω μήπως υπάρχει κανα πρόβλημα στο νερό με τύρφη αμα ζεσταθεί πολύ (μήπως η τύρφη θέλει μέχρι κάποια θερμοκρασία), γιατί μου μυρίζει έντονα η τύρφη και γενικά έντονη όξινη (αν το λέω σωστά) μυρωδία.

Κόλλημα έφαγα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 24-03-15 στις 14:07 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01291 seconds with 10 queries