Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-15, 23:57
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος, Αθήνα-Μοσχάτο
Προεπιλογή

το ονομα του ζουζουνιου - ζωήφιου δεν την ξερω... δεν ημουν ποτε καλως στα Λατινικα!!!

απλα ξερω οτι δεν δημιουργει προβλημα πριν αισθητικής....

οσο για την τροφή , δεν θελω να πω μαρκα , αλλα εχω βρει πολλες του εμποριου που εχουν πολλα ψαροπαράγωγα μέσα κ περίεργα λύπη κ δημιουργουν μια περιεργη γλιτσα. δεν ξερω που σκασανε μουρη τα δικα σου αλλα εγω τα βρηκα σε ενυδρειο μου που γωνιαζε τροφη κ "σαπιζε" εκει..

χωρις να θελω να αναψω πολλες φωτιες εδω μεσα αλλα το νερο μπορεί να στηθεί κ μονο του... οι μικοροργανισμοι κ τα βακτήρια γίνονται κ απο άλλους παράγοντες , απλα με τα μπολια κτλ το επιτυγχάνουμε

για αυτο σου ειπα δες μετρήσεις αν μπορεις κ ριξε μια πληροφορια εδω

το φαγητο που εχεις τωρα μεσα , ποσες μερες ειναι ? δεν ξερω αν το βγαλεις κ το παρατηρήσεις να δεις τιποτα...

πάντως σίγουρα αν το βγάλεις εκτος κ το βάλεις σε ναυλον σακουλα κ ανοιχτη να αναπνεει , θα βρεις πολλά κ διάφορα!

αν δεν εχεις προβλημα με το νερο , τοτε λιγο αλατι δυαλιμενο στο νερο κ να το ριχνεις γλυφτό στο τζαμι που περπατανε , το νερο με το αλας θα περασει απο πανω τους κ θα γινονται ψόφιος κοριός

προσπαθω να θυμηθώ κ ενα ψαρακι που ηταν σαν τα αλγοφαγα που ηταν μικρο κ τετοια πραγματα τα τσακιζε...
νομιζω κ τα χρυσόψαρα τα τρωνε..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01404 seconds with 10 queries