Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #363  
Παλιά 01-02-15, 20:52
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή

Ναι, δεν το πήρα τελικά, ξεκίνησα θεραπεία με το kanaplex.

Απλά η συσκευασία είχε ένα κουταλάκι μέσα και μάλλον ένα τέτοιο θέλει για κάθε 20 λίτρα, οπότε εγώ έβαλα μισό για τα 10-13 που είναι η καραντίνα.

Use 1 level measure (included) to every 20 L (5 gallons). Repeat every 2 days until symptoms disappear or up to a maximum of 3 doses. Turn off UV, ozone, and chemical filtration. To feed, blend 1 measure with about 1 tablespoon of frozen food paste. To minimize loss during feeding use with Focusβ„Ά. To enhance palatability use with GarlicGuardβ„Ά or Enticeβ„Ά. Food may be refrozen.

Active ingredients: kanamycin sulfate (32%) Inactive ingredients: excipients (68%)
[/COLOR]

Μέσω της τροφής δεν μπορώ να του το δώσω το φάρμακο γιατί δεν τρώει.
Προσπάθησα να το ταίσω δινοντάς του sera bloodworm (που γενικά τρελαίνονται τα ψάρια μου) μουλιασμένο σε garlic guard (τα άλλα ψάρια στο ενυδρείο αυτό έφαγαν το πρωί, για να δυναμώσουν... θα μπουν και fistamin το βράδυ στο ενυδρείο όταν κλείσουν τα φώτα) αλλά δεν έδειξε ενδιαφέρον.


-------------------------
Με πήραν τηέφωνο από το σπίτι. Το ψαράκι μάλλον μας άφησε... Ελπίζω να κάνουν λάθος, αλλά μου είπαν ότι είναι κολλημένο στο φίλτρο και δεν φαίνεται να αναπνέει. Να πέθανε και να το τράβηξε το φίλτρο από εκεί που ρούφάει? Τι να πω... Θα πάω σπίτι μετά να δω γιατί είμαι στη δουλειά. Αν έφυγε, κρίμα. Αμέσως την ίδια μέρα που έπεσε μέσα φάρμακο...



-------------------------
To ψαράκι τελικά όντως μας άφησε..

Μέχρι ώρας δεν παρατήρησα κάτι στα άλλα ψάρια στο ενυδρείο. Πάλι κυνηγητά και αναπαραγωγή σήμερα. Έριξα και βιταμίνες fistamin εχθές λίγο μετά αφου έκλεισαν τα φώτα, τάισα και εχθές και σήμερα με μουλιασμένη τροφή σε garlic guard και ο Θεός βοηθός.

Απολύμανση σε φίλτρο, θερμοστάτη που ήταν μέσα στην καραντίνα πως θα κάνω για να τα χρησιμοποιήσω αλλού στο μέλλον? Φόρεσα γάντια και τα έβγαλα απο την καραντίνα και τα έβαλα σε 2πλη σακούλα που έκλεισα και τα άφησα στο μπαλκόνι.
__________________
Urban Mood: https://www.youtube.com/watch?v=pS0ClD5LJ7o

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 01-02-15 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01581 seconds with 10 queries