Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 12-01-15, 00:27
kiddo Ο χρήστης kiddo δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 08-01-2015
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μηνύματα: 104
Προεπιλογή

Κάποια πραγματάκια ακόμα:

1. Τα γλαστράκια που δίνουν τα καταστήματα ενυδρείων αποτελούν ένα ρίζωμα μόνο ή το χωρίζεις εσύ σε 2-3 και τα σπέρνεις σε διαφορετικά σημεία του ενυδρείου? Προσπαθώ να καταλάβω δηλαδή αν ένα γλαστράκι - ένα τεμάχιο έστω - από τα 4-5 διαφορετικά είδη που θέλω (π.χ. Anubia, Java Fern, Polysperma, Moss, Vallisneria) αρκούν για την φύτευση του ενυδρείου...

2. Τα φυτά που θέλουμε να τοποθετήσουμε στο βυθό απευθείας και είπαμε δεν φυτεύονται, πως τοποθετούνται στον βυθό? Ή δεν γίνεται?

3. Το ωράριο για το φωτισμό, ποιές ώρες είναι πάνω στο 24ωρο? Π.Χ. 16.00-24.00?

4. Για τα κεραμικά θα ήθελα μια γνώμη πάντως, αν γνωρίζετε...

5. Για φόντο μπορώ να κολλήσω απλό χαρτόνι στο πίσω μέρος του ενυδρείου ή θέλει πλαστικοποιημένο? Και με τι τρόπο το κολλάω?

6. Για το μπόλι, το διάβασα που αναφέρεται, αλλά σκέφτηκα, όπως λέει και σε ένα σημείο της ανάλυσης για το μπόλι,

Παράθεση:
Ξεκινωντας τη διαδικασια του στρωσιματος ειναι καλο να μη βαλουμε μπολι λογω του ρισκου μεταδοσης ασθενειων...και να στρωσουμε με αμμωνια η με τροφες το ενυδρειο μας. Αυτο ειναι καλο και γιατι ετσι ειδικα οι αρχαριοι μπορουν να κατανοησουν εμπρακτως τον κυκλο του αζωτου.
ότι ίσως για ένα αρχάριο είναι και ασφαλές - για αποτροπή μεταφοράς ασθενειών- και εκπαιδευτικά καλύτερο να στρώσει το ενυδρείο σιγά σιγά με την παρατήρηση. Δεν ξέρω, βέβαια... Σε αυτήν την περίπτωση το αντιχλώριο και τα υγρά βακτήρια αρκούν από σκευάσματα για να στρώσουν το ενυδρείο? Γιατί αναφέρεται κάτι για αμμωνία και τροφές...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01431 seconds with 10 queries