Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-15, 09:32
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evikostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Η μητερα μου δε το πλενει στη βρυση εχει μεσα κατι σα νημα και αλλαζει αυτο οταν ειναι. Αλλαζει ομως πολυ σπανια σχεδον καθε εξαμηνο. Το ενυδρειο της ειναι ενα μετρο ισως κ περισσοτερο και εχει μεσα ενα χρυσοψαρο και ενα πλακοστομο. ξεχναει να τα ταισει καμια φορα. το φιλτρο τηςειναι τοσο δυνατο ρουφαι προς το μερος το και τα φυτα ακομα.

Το θερμομετρο ειναιαυτο με την βεντουζα που εχει κατω κατω ενα κοκκινο πλαστικο και κατι μπαάκια σαν σιδερενια πιο κατω (νομιζω πρεπει να ειναι υδράργυρος. το βγαζει αμεσως στις εικονες του google αλλα δε ξερω αν επιτρεπεται να βαλω το λινκ να σας το δειξω γιατι παραπέμπουν σε πετσοπ.

Το φιλτρο μου σας φαινετα ενταξει για τα λιτρα του νερου;
Βάλε το λινκ, δεν απαγορεύεται.

Αν είναι έτσι όπως λες για το φίλτρο του ενυδρείο της μητέρας σου πάρε μπόλι από εκεί, κομμάτι από σφουγγάρι ή βιολογικό υλικό ή και τα 2.
Το φίλτρο από ότι κατάλαβα είναι εσωτερικό κι ήταν μαζί με το ενυδρείο, δεν ξέρω τι χώρο έχει και ποσά λίτρα ανά/ώρα.

Αν νομίζεις πως το ενυδρείο της μητέρας σου είναι υγιές, και αν ασχοληθείς και με αυτό λίγο (αλλαγές κλπ) ίσως είναι καλύτερα να στείλεις εκεί μερικά χρυσόψαρα.
Αυτό που αλλάζει η μητέρα σου είναι ενυδρειακό βαμβάκι και κρατάει όλα τα σκουπιδακια.
Να ξέρεις , πως αν κάνεις μετρήσεις και στο δικό σου αλλά και στις μητέρας σου θα ξέρουμε σε τι κατάσταση είναι από ποιότητα νερού και έτσι θα είμαστε πιο σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις
-------------------------
Ειδα πιο καλά το λινκ που εβαλες για το ενυδρείο σου, εχει φίλτρο 300 λιτρα/ωρα, για το συγκεκριμμένο ενυδρείο είναι εντάξει, το προβλημα είναι όμως το ενυδρείο, δεν κάνει για χρυσόψαρα, για αυτό ή κρατας το ενυδρείο , δίνεις τα χρυσόψαρα και βάζεις άλλου είδους ψάρια μεσα πιο μικρά, ή κρατας τα χρυσόψαρα και παιρνεις άλλο ενυδρείο δυστυχώς.
Δεν θέλω να σε απαγοητευσω και να σου δώσω ψευτικες ελπιδες, αλλα δυστυχώς ετσι είναι. Θεωρώ πως το χόμπυ μας είναι για να χαλαρώνουμε και όχι να αγχωνόμαστε και να γινόμαστε δέσμιοι του, και στην αρχή έτσι ξεκινήσαμε οι περισσότεροι (αν όχι όλοι)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 07-01-15 στις 09:32 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01506 seconds with 10 queries