Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan
Εκτός από 7 και 4... χρειάζεσαι και 10... για να μπορεί να λειτουργήσει (σωστά) και πάνω από 7.
Εγώ βέβαια είμαι "χαμηλά"... αλλά για να καλύπτει και τους άλλους το λέω.
Δυστυχώς κι εγώ πρέπει να παραγγείλω αισθητήρες... είναι παλιοί και ΔΕΝ έχουν αξιοπιστία... οπότε ΔΕΝ μπορώ να σε δανείσω για τις δοκιμές.
Την SERA πάντως... ΔΕΝ την εμπιστεύομαι (αν και στο συγκεκριμένο τομέα... ΔΕΝ έχω κάνει δοκιμές)... αντίθετα από την American Marine.-
|
Δυστυχως εχω μονο αυτα τα δυο για την ωρα. Παντως καθως ο αισθητηρας pH ειναι ιδιαιτερα γραμικος, δυο σημεια αρκουν για να υπολογισεις το offset και το gain. Οι περισσοτεροι controllers αλλωστε κανουν calibration 2 σημειων. Θα φερω παντως ενα 10ρι απο τον Aquaristic μαζι με ενα καινουργιο probe. O Marine που εχω παρολη την παλαιοτητα του παιζει αλανθαστα εδω και αρκετες μερες και δινει 6.99 και 3.98 για το 7 και 4 αντιστοιχα. Αρκετα καλα για probe Που ηταν πεταμενο στην αποθηκη εδω και 3 χρονια (πεταμενος μεσα σε KCL φυσικα

- μην τρελαθουμε κιολας).
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fotis80
" Για το σκοπο αυτο πρεπει να βρω μια βαλβιδα CO2 καθως και εναν ρυθμιστή πίεσης. Δυστυχώς για την ώρα δεν εχω ."
Έχω εγώ απο το γλυκό μου και μπορώ να στη δανείσω για λίγο να κάνεις δουλειά σου.
Και να βοηθήσω να δούμε τι μπορούμε να βάλουμε ακόμη , για το θαλασσινό .
Επειδη εισαι Ν.Ηράκλειο και εγω Μαρουσι .. να βρεθουμε να στη δώσω.
Στείλε μου μαιλ να το κανονίσουμε  ..
|
Thank you. Εχεις και ρυθμιστη πιεσης ? Εχω εναν spare της Dennerle αλλα ειναι για μικρη μπουκαλα CO2 (80γρ) που δεν συμφερει για πειραματα. Μπουκαλα μεγαλη εχω γεματη την εφεδρικη μου.
-------------------------
Το κομματι του control εχει ολοκληρωθει. Κανω μαζεματα σε μικροπροβληματα που συνανταω. Τα enviromental sensors (ΑΜ2303 θερμοκρασια/υγρασια) πηραν και αυτα τη θεση τους. Οφειλω να αναγνωρισω στον κινεζο οτι εχει κανει εξαιρετικη δουλεια για 5Ε. H ακριβεια της θερμοκρασιας ειναι εντυπωσιακα κοντα στο pt100. To RTC το εχω αφησει για το τελος καθως δεν ειναι σημαντικο. Για την ωρα δουλευω το κομματι που εχει να κανει με τις databases. Μου παιρνει λιγο χρονο καθως δεν ειμαι ειδικος της MySQL αλλα εχω φτασει σε ενα καλο σημειο. Αν καποιος εχει ασχοληθει περισσοτερο και μπορει να βοηθησει σε καποια σημεια ειναι ευπροσδεκτος

.