Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #20  
Παλιά 25-09-14, 00:26
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-03-2009
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Μηνύματα: 2.844
Προεπιλογή

1. Σου έχω δώσει ήδη απάντηση... αλλά ΔΕΝ την πρόσεξες... και μου βάζεις link.
Στο #11 έγραψα... "3. Τα λευκά περιττώματα... ΔΕΝ είναι πάντα και μόνο από εντερικά... ώστε να οπωσδήποτε απαιτείται φαρμακευτική αγωγή."... εσύ συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα ψάρια (τουλάχιστον τα 2 που άρχισαν να τρώνε, είχαν/έχουν Hexamita; Για το μικρότερο... επιφυλάσσομαι.
2. Ο Τάσος έκανε απλά... αυτά που σου περιέγραψα πιο πάνω (υπάρχει μάλιστα πιθανότητα να είμαι αυτός που έγραψε για πρώτη φορά σε Ελληνικό forum, για την άνοδο της θερμοκρασίας, σαν μέθοδο για τα flagellates).
3. Το ότι διαβάζεις είναι καλό... το κακό όμως είναι στο ότι... σου είναι αδύνατο (και απόλυτα φυσιολογικό) να μπορέσεις να "φιλτράρεις" την πληροφορία... τουλάχιστον προς το παρόν. Εγώ διάβαζα ότι βιβλίο δίσκων μπορούσα να βρω για αγορά... αλλά μετά από πολλά χρόνια ανακάλυψα πως ΔΕΝ είχα καταλάβει σωστά, όλα αυτά που έγραφαν. Πιο πολύ μπερδευόμουν να σου πω την αλήθεια... παρά έβρισκα λύση.
4. Ακόμα μια λεπτομέρεια... υπάρχουν λευκά και διαφανή περιττώματα... εσύ γνωρίζεις με σιγουριά, τι από τα 2 είχαν τα ψάρια;
ΑΝ μιλάμε λοιπόν για flagellates... θα πρέπει να γίνει και θεραπευτική αγωγή (όπως σου έχω γράψει ήδη παραπάνω... για αποφυγή τυχών λοιμώξεων). Τα φάρμακα προσωπικά τα απεχθάνομαι... γιατί μαζί με το καλό... κάνουν και την ζημιά τους (που ΔΕΝ είναι όμως ορατή). Όταν λοιπόν μπορώ να τα αποφύγω... το κάνω.
5. ΑΝ είχες δώσει προσοχή σε αυτά που έχω γράψει από την αρχή (ξαναδιάβασε τα πιο προσεκτικά)... θα είχες μείνει στους 31 βαθμούς και ανάλογα με την αντίδραση των ψαριών... θα προχωράγαμε. Τώρα όμως είσαι στους 33... και τα πράγματα είναι διαφορετικά.
6. Επειδή είμαι σε προβληματισμό με το μικρότερο ψάρι σου (το οποίο εξακολουθεί να ΜΗΝ τρώει)... θέλω μερικές απαντήσεις επιπλέον.
1. Ξύνεται ακόμα (όπως είχες γράψει);
2. Έχει σημαντική απώλεια βάρους (ορατά αδυνατισμένο);
3. Κόπρανα από ΟΛΟΥΣ τους άλλους δίσκους... βλέπεις;
Γράψε να δούμε... πως θα πας "παραπέρα"... και βάλε νέο video για να δούμε (ΧΩΡΙΣ να τους τρομάζεις).

ΥΓ. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα καλά σου λόγια... να παρεξηγηθούμε δύσκολο... το πολύ-πολύ... να σταματήσω να σου απαντάω.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01979 seconds with 10 queries