Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-07-14, 09:08
dimsaa Ο χρήστης dimsaa δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Καλημέρεεεες!

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφετε για την θερμοκρασία αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν όλα ταυτόχρονα. Όπως εγώ έτσι και οι μελλοντικοί κάτοικοι του ενυδρείου θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να μπουν όλα τα θέματα σε μια σειρά.
Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αγοράσω ούτε χρονοδιακόπτη για τα φώτα ούτε όλα τα απάρτια για σωστή ψύξη του νερού τη σωστή στιγμή + τα εργατικά αυτού που θα τα συναρμολογήσει.
Το καλό είναι οτι θα λείψω για διακοπές το πολύ 4-5 μέρες τον Αυγουστο αρα μπορώ να προγραμματίσω το air condition να λειτουργήσει για κάποιες ώρες αυτές τις μέρες.

Σχετικά με την τροφή, χμ.... δεν έριχνα τίποτα.... Το άφησα να στρωθεί μόνο του πιστεύοντας οτι αυτός είναι ο πιο ασφαλής δρόμος ....μακακία....

Για το ΝΗ4 της JBL μου δώσανε αυτό που έχω στη φωτο. Όπως βλέπω έχει διαφορά και δεν αναγράφει "Ammonium/Ammonia test in freshwater and saltwater" αλλά "Ammonium/Ammonia test/filter monitor"

Τελος πάντων, μέχρι να μπουν τα ψάρια ελπίζω να έχω στρώσει κι εγώ και να συγκατοικήσουμε αρμονικα
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  JBL-nh4-ammonia-test_zps46790102.jpg
Εμφανίσεις:  188
Μέγεθος:  21,7 KB  
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01303 seconds with 11 queries