μολις στησω και το 50λιτρο

βασικα θα το στησω και προς το παρον δε θα βαλω ψαρια.
αν γεννησουνε τα μαχατσαι στο κατω,θα μεταφερω τα εξτρα θηλυκα στο 50λιτρο απο πανω και θαφησω μονο τους γονεις στο 90αρι με τα μικρα.
αν μου κατσει μια καλη γεννα,τοτε (αργοτερα)μπορει να το κανω γαριδαδικο το 50αρι.
-------------------------
τι ελεγα πως ειναι το μικροτερο?θηλυκο?

καλα κρασια!
αρσενικο ειναι.εχει αρχισει και φλερταρει κιαυτο τωρα

προς το παρον την παλευει στο μεγαλο,και σε κανα δυο μερες θα εχει στηθει το 50λιτρο(μαλον αυριο το πιο πιθανο)και θα μεταφερθει εκει
τα θηλυκα θα τα αφησω στο μεγαλο για την ωρα,και μολις δω προσπαθειες για γεννα,αυτο που θα περισευει θα παει στο 50λιτρο μαζι με το μικρο αρσενικο.
πολυ γουσταρω με τα "πολλα" ενυδρεια
το καλο της υποθεσης ειναι οτι "ξαφνικα" εχω δυο ζευγαρια και οχι μονο αυτο,αλλα εχω και καπου να τα βαλω,πραγμα πρωτοφανες

στηθηκε το ενυδρειακι,περιμενω να καθαρισει και θα μπει το ψαρι μαλον το απογευμα αν ειναι ολα καλα

παρουσιαση ξεχωριστα σε μερικες μερες

μετεφερα το ενα θηλυκο(το πιο μεγαλο) με το μικρο αρσενικο απτην καινουρια φουρνια και αφησα το μεγαλο αρσενικο με το μικροτερο θηλυκο στο απο κατω ενυδρειο.
ετσι τωρα ειναι δυο ψαρια σε καθε ενυδρειο.
τη μεγαλη την εβαλα στο απο πανω με το μικρο αρσενικο γιατι το μεγαλο ειχε αρχισει και την εσκιζε στο κυνηγι.
το μικρο δεν μπορει να την πειραξει ακομα και ετσι θα ηρεμησει λιγο κιαυτη και ολα καλα
η μικρη θηλυκια εμεινε στο κατω ενυδρειο με το μεγαλο αρσενικο γιατι ενω την κυνηγαει τον βλεπω πιο "μαλακο" μαζι της.
μαλον θα ζευγαρωσουνε αυτα τα δυο,εχει κανει και φωλια το αρσενικο χτες το βραδι.
σημερα την ειδα κατω απτο φυλλο που φαινεται ανασηκωμενη η μυτη του(δεξια στην πετρα και πισω απτο κλαδι που φαινεται.)