Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 15-03-14, 18:30
plin Ο χρήστης plin δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-12-2012
Περιοχή: Καλλιθέα
Μηνύματα: 724
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η αγνοια ομως (πχ του αρχαριου), ειναι κατι εντελως διαφορετικο και εκει ειναι που πρεπει να προσεξουμε τον τροπο γραφης μας να μην ειναι επικριτικος, αλλα απλα ενημερωτικος και μαλιστα με σταδιακη ενημερωση, στην αρχη με τα πιο απαραιτητα για την επιβιωση των οργανισμων, χωρις δυσκολους ορισμους.
Και αργοτερα ερχεται και η ενημερωση για βελτιωση και εξιδανικευση των συνθηκων διατηρησης τους.
Ολοι υπηρξαμε αρχαριοι και ξερουμε τι σημαινει αυτο.
+1

Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι κάποιες φορές οι αρχάριοι γίνονται στόχοι επικριτικών σχολίων (όχι από τον delta66 πάντως, απ' όσο έχω παρατηρήσει). Ίσως λησμονούμε εύκολα το παρελθόν μας, ίσως, επίσης, ο γραπτός λόγος είναι από τη φύση του πιο επικριτικός. Επίσης, μην ξεχνάμε, ότι όταν οι συνθήκες διαβίωσης των περισσότερων συν-ανθρώπων μας, όπου το άγχος και η ταλαιπωρία περισσεύουν, απέχουν πολύ από τα να θεωρούνται ιδανικές, συνήθως δεν τους περισσεύει κουράγιο για να ασχοληθούν με την πρέπουσα σοβαρότητα να προσφέρουν τις, κατά το δυνατόν, ιδανικές συνθήκες στα ζωάκια τους.

Στο θέμα του Σπύρου, τώρα, προσωπικά δεν τον θεωρώ απόλυτο ή απότομο, αλλά ο Σπύρος εκφράζεται στο γραπτό λόγο κάπως 'σοβαρά', 'επίσημα' και με ακρίβεια. Ίσως επειδή και εγώ προσπαθώ να εκφράζομαι ανάλογα στο γραπτό λόγο να μην με πειράζει αλλά σκέφτομαι ότι, πιθανά, αυτός ο τρόπος γραφής να προάγει την αυστηρότητα
Ίσως να βοηθάει αν χρησιμοποιούνται συχνότερα τα emiticons
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02194 seconds with 10 queries