Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #140  
Παλιά 09-03-14, 15:20
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή

Πηρα σε ενα πετ σιτυ και ειχε και την σερα και την jbl. Σκεφτηκα να παρω την σερα 50ml και την jbl 100 (δεν βγαινει 50). Μετα ομως λεω, γιατι να παρω 2 ιδιες τροφες (απλα ελεγα να δω ποια θα φανε πιο καλα, σαν πειραμα). Πηρα την novofil που σε λιγο θα τους την δωσω να δουμε... Αν δεν πολυ τρελαινονται ή δεν την φανε, ισως τοτε δοκιμασω και την sera να δουμε..
-------------------------

Mολις τους την εριξα και ευτυχως για μενα, την εφαγαν σαν τρελα!
-------------------------
Και με χαροποιησε μια συμπεριφορα που ειχαν σε 2 ψαρια (μετα το ταισμα). Εκαναν οπως στο βιντεο αυτα τα 2: http://www.youtube.com/watch?v=1NKkcZeuv6Q

Ακριβως αυτο που κανουν στο 1:43 - 1:54.
-------------------------
Ακομα θελω να μου πειτε αν υπαρχει περιπτωση να φανε καποιο σκουλικι και να δυσκολευτουν να φανε το ''κουκουλι'' του (θα δειτε βιντεο για να καταλαβετε). Οταν ταισα το novofil ενα ψαρι ειχε ενα σκουλικι στο στομα του πολυ ωρα και σιγα σιγα το εβαζε μεσα. Οταν το εβαλε τελειος μεσα, δεν κολυμπαγε οπως τα αλλα, αλλα καθοτανε σε ενα σημειο και ανοιγοκλεινε το στομα σταθερα πολλες φορες, σαν να ειχε παραφαει, φουσκωσει, το ειχε δυσκολεψει η τροφη κλπ... Ετσι εκατσα και το παρακολουθησα. Ηταν ολο σε ενα σημειο πιο πολυ και εκανε τα παραπανω που ειπα. Καποια στιγμη, βγαζει παλι εξω σχεδον οσο σκουλικι ειχε φαει και παλι το μασουλαγε (αυτο που εβγαλε απο το στομα του ηταν σε λιγα σημεια πλεον σκουρο και το υπολοιπο ηταν σαν διαφανο). Μετα περναει ενα μεγαλυτερο ψαρι και του το αρπαζει. Αυτο με τη σειρα του, το εβαλε ολο μεσα στο στομα και παλι σαν να μασουλαγε και αυτο οπως πριν το αλλο, ωσπου καποια στιγμη βγαζει μονο ενα διαφανο (σαν σκουλικι στο σχημα) ''κουκουλι'' (χωρις κανενα σκουρο στιγμα πλεον πανω του) το οποιο θα δειτε οπως ειπα στο βιντεο και στο τελος το ρουφαει το φιλτρο. Ειναι λογικο?

Βαλτε 720 ή 1080p για καλυτερη ποιοτητα: http://www.youtube.com/watch?v=RQloa...ature=youtu.be

-------------------------

Mετα το ανοιγμα αυτων των jbl novofil bloodworm (και της sera πχ), που τα φυλαμε? Σε ψυγειο ή εκτος?

Και ακομα, καταλαβε κανεις τιποτα στο παραπανω βιντεο για το ''κουκουλι'' που λεω?
__________________
Urban Mood: https://www.youtube.com/watch?v=pS0ClD5LJ7o

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 09-03-14 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01594 seconds with 10 queries