περισσοτερη πρωτεινη,λιγοτερο λιπαρη η σερα.
επισης εχω την εντυπωση πως ισως ειναι λιγοτερο επεξεργασμενη η επεξεργασμενη διαφορετικα,και ισως αυτο να εξηγει την υπαρξη περισσοτερης πρωτεινης σε σχεση με τις υπολοιπες.
χωρις να εχω διαβασει κατι σχετικο,μια εικασια κανω...
τωρα ποση διαφορα θα δεις στα ψαρια,ειναι αλλο θεμα.
παιζει και απο ψαρι σε ψαρι.μπορει εσυ να τη ριξεις και να μην τη θελουνε.
αυτη ειναι απλα μια παρατηρηση που εκανα εγω στα δικα μου ψαρια.
απλα η σερα ειναι δοκιμασμενη κατα καποιο τροπο και ξερουμε τι παιζεται.
|