Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #22  
Παλιά 18-02-14, 11:52
Το avatar του χρήστη pkas
pkas Ο χρήστης pkas δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 24-12-2010
Περιοχή: βυρωνας
Μηνύματα: 232
Προεπιλογή

Καλημέρα! Λοιπόν μετά από κάποιες μικρές αλλαγές στο στήσιμο (απομακρύνθηκαν και ψήλωσαν λίγο οι στοίβες με τις πέτρες) μπήκαν χτες ψαράκια. 4 leleupi + 4 transcriptus. Τα ψαράκια ήταν αρκετά κινητικά και άρχισαν αμέσως να εξερευνούν τις σπηλιές σε όλο το μήκος του ενυδρείου.
Δεν χωρίστηκαν σε ομάδες αλλά κολυμπούσαν τα 2 είδη κοντά το ένα στο άλλο χωρίς να ενοχλούν. Παρατήρησα μόνο κάποιο κυνήγι ανάμεσα στα juli αλλά όχι συνέχεια , κάποιες στιγμές μόνο. Ένα πιο μεγαλόσωμο και λίγο πιο άχρωμο (θυληκό;; κυνήγαγε ...
Θέλω να μοιραστω έναν προβληματισμό που έχω ως προς τις τιμές του νερου. Τα ψάρια αγοράστηκαν από 2 μαγαζιά που και τα δύο τα είχαν σε νερό δικτύου. Θεώρησα ότι το να βάλω πρόσθετα στο νερό μου για να ανεβάσω σκληρότητες και μετά να βάλω τα ψάρια θα τους προκαλούσε σοκ λόγω των διαφορετικών τιμών. Σκέφτομαι όμως να ανεβάσω τις τιμες (gh, kh, ph) σταδιακά από εδώ και πέρα με τις αλλαγές νερού. Βέβαια το πως θα γίνει αυτό είναι ένα θέμα για να μην είναι απότομες και μεγάλες οι μεταβολές.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,03126 seconds with 10 queries