Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 20-12-13, 22:38
nitroqqq Ο χρήστης nitroqqq δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 18-12-2012
Περιοχή: Βόλος
Μηνύματα: 140
Προεπιλογή

να τα χαίρεσαι τα ψαράκια σου evina.
τα έψαχνα καιρό είχα βάλει και αγγελία αλλα τίποτα.
στο βόλο μονο ένας μου είχε πει ότι από Rasbora μονο τα microrasbora galaxy μπορούσε να φέρει και μάλιστα είχα ρωτήσει εδώ αν είναι τα ίδια ψαρια και νομίζω ότι εσύ μου είχες απαντήσει.
του λέω του petshopa να μου
φέρει 6 άτομα γιατί θα τα έβαζα στο 60litro με τις red ch αλλα να μην τα κάνει προσαρμογή στα ενυδρεία του και να με πάρει τηλέφωνο με το που έρθουν.
σήμερα το πρωί με παίρνει τηλ και πάω.Tον βρίσκω στα γόνατα πάνω από δυο μεγάλα χαρτόκουτα με σακούλες και foul εφημερίδες.
μου δίνει μια σακούλα και μου λέει αυτά είναι τα κοιτάω και του λέω μπα δεν παίζει, μετά από κάνα τρίλεπτο ψάχνοντας ξανά πέφτω στην σακούλα που μου έδειξε στην αρχή,κοιτώντας τα καλύτερα καταλαβαίνω ότι ήταν cpd τελικά.
ήταν σχεδόν μπεζ και με δυσκολία ξεχώριζες κάποιο χρώμα και μου έκανε εντύπωση το μικρό τους μέγεθος δεν το περίμενα να είναι τόσο μικρά. τελικά πήρα και τα 10 που είχε η σακούλα προς 3 euro το 1 adti 3.8 που μου είχε πει όταν τα παρήγγειλα.
μετά από μια δίωρη προσαρμογή τα έβαλα στο γαριδαδικο και το μεσημεράκι είχαν πάρει τα χρώματα τους και ήταν και πολύ δραστήρια.
συγγνώμη αν κούρασα με την φλυαρία μου αν χαλάω το thread να διαγραφεί
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01315 seconds with 10 queries